Πάει ο παλιός ο χρόνος!

Το 2015 τελειώνει σήμερα και παίρνει μαζί του όλες τις στιγμές του που κάναμε δικές μας, "καλές", "κακές", δύσκολες, όμορφες, περισσότερο ή λιγότερο ευτυχισμένες, τις παίρνει πάντως, αφήνοντας το αποτύπωμά τους μέσα μας και δίνοντας χώρο για μια νέα χρονιά γεμάτη ευκαιρίες, δυνατότητες, όνειρα από αυτά που πραγματοποιούνται αλλά και από τα άλλα που είναι για να μένουν πάντα όνειρα που μας φωτίζουν και μας εμπνέουν όταν τα πράγματα,  εξωτερικά και εσωτερικά, μοιάζουν να στενεύουν λιγάκι.
Ας είναι το 2016 μια χρονιά γεμάτη αφθονία και γενναιοδωρία για όλους μας, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον καθένα μας προσωπικά. Μια χρονιά με υγεία και αγάπη να ξεχειλίζει στις καρδιές και τις αγκαλιές μας! Μια ευκαιρία για νέες αρχές, σχέδια προς πραγματοποίηση, εσωτερικές ανακατατάξεις και όμορφα ταξίδια του νου και της ψυχής μας. Μια χρονιά δημιουργική, με όποιον τρόπο εκφράζει τον καθένα από εμάς. 
Ας είναι το 2016 μια χρονιά γεμάτη θετική ενέργεια και θετικές σκέψεις, των οποίων η δύναμη είναι ικανή να σβήσει, να διώξει ή και απλά να απαλύνει κάθε "αμυχή", αρνητική αίσθηση ή και κατάσταση. Σε σχέση με αυτό, σκοπεύω, ξεκινώντας από αύριο κιόλας, να κάνω πράξη ό,τι ακριβώς λέει η φωτογραφία παρακάτω, ως άσκηση συγκέντρωσης στη θετική και αισιόδοξη πλευρά της ζωής και μόνο, ένα προσωπικό μου στοίχημα για τη νέα χρονιά που σε λίγες ώρες καταφτάνει!




Να είστε όλοι καλά, με ό,τι αυτό το "καλά" αντιπροσωπεύει για τον καθένα και να περάσετε μια όμορφη Παραμονή Πρωτοχρονιάς και μια φωτεινή πρώτη ημέρα του καινούριου χρόνου!

Σας φιλώ, xoxo & stay inspired!
Namaste



Σχόλια