Μύρισε Άνοιξη!



25 Απριλίου σήμερα και αποφάσισα, μετά από πολύ καιρό απουσίας από το blog, να δώσω ένα σημείο ζωής!  Και αυτό γιατί μύρισε Άνοιξη, μέσα και έξω, και κυριολεκτικά και μεταφορικά και απ'όλα!

Σίγουρα η Άνοιξη είναι ή συμβολίζει για τον καθένα μας κάτι διαφορετικό, αν και συνήθως για τους περισσότερους από εμάς φέρνει μια αίσθηση περισσότερης ελαφρότητας, απλωσιάς, ανοιχτωσιάς και ανάσας μετά την κλεισούρα του χειμώνα και της καρδιάς μας λιγάκι...

Για εμένα η φετινή Άνοιξη, πέρα από τα καθιερωμένα χρώματα, τα αρώματα, τις ευωδιές, μια εσάνς ξεγνοιασιάς και μια προσμονή για το καλοκαίρι, είναι πέρα και πάνω απ'όλα μια βαθιά ανάσα ανακούφισης μετά από έναν καθ'όλα δύσκολο χειμώνα και μια εποχή γεμάτη άνθιση και χαρά, μια Αναγέννηση που συντελείται ήδη και αναμένεται να κορυφωθεί, εντός των προσεχών εβδομάδων, με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού στην οικογένειά μας. Μέχρι τότε έχουμε την υπέροχη κόρη μας να μου φέρνει μπουκέτα με λουλούδια καθημερινά από τη βόλτα της, να προετοιμάζουμε το σπίτι μαζί για τη γέννηση του αδερφού της, να ζωγραφίζουμε, να τραγουδάμε και να χορεύουμε, να διαβάζουμε καινούρια αλλά και παλιά της βιβλία ξανά και ξανά, να φτιάχνουμε παζλ, να μιλάμε για το πώς έρχονται τα μωρά στον κόσμο, να συζητάμε για τους φίλους της, το παρόν και το μέλλον και πολλά ακόμα...και αν αυτό τελικά δεν είναι ευτυχία τότε πραγματικά δεν ξέρω τί άλλο μπορεί να σημαίνει αυτή η λέξη!

Αυτά τα λίγα για σήμερα από εμένα και από ένα blog χωρίς συγκεκριμένες προσδοκίες και φιλοδοξίες, χωρίς καμία τρέλα ή αγωνία αυτό να αποκτήσει τόσους, τάδε ή δείνα αναγνώστες, μόνο με αγάπη και διάθεση για μοίρασμα ωραίων και εμπνευστικών πραγμάτων, σκέψεων, γεύσεων και καταστάσεων όποτε αυτό προκύπτει βάσει των διαθέσεων και δεδομένων μου της κάθε εποχής, εβδομάδας, ημέρας κλπ.

Σας εύχομαι να χαρείτε την Άνοιξη που είναι φέτος μάλλον προκλητική, μιας που εύκολα ξεμυαλίζει από πολύ νωρίς, ημερολογιακά τουλάχιστον, και που είναι όπως και να έχει εδώ, γύρω, παντού, φτάνει να της ανοίξουμε την πόρτα και να της επιτρέψουμε να μας τυλίξει γλυκά, ζεσταίνοντας ό,τι παγωμένο μπορεί να άφησε ο χειμώνας και ομορφαίνοντάς μας από μέσα προς τα έξω!





Σας φιλώ, xoxo & stay inspired!
Namaste


FACEBOOK

INSTAGRAM

Σχόλια